Neon Sign

Een neon sign is een populaire manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. De kracht van neon is namelijk dat het enorm opvalt door de afstekende kleuren. De strakke lijnen in combinatie met felle kleuren, zorgen ervoor dat het reclamebord meteen in het oog springt. Een sign met neon is dus ideaal als promoter van uw bedrijf!

Bij Quickreclame kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Heeft u al een idee of ontwerp? Dan kunnen wij dit idee realiseren. Is dit nog niet het geval? Ook geen probleem. Onze professionals kunnen uw neon sign maken, van ontwerp tot het eindproduct. 

Direct offerte aanvragen

Wat is een neon sign?

Neon verlichting wordt al lange tijd ingezet om bedrijven onder de aandacht te brengen. Toch gaat de geschiedenis van neon verder terug dan de reclametoepassingen. In 1898 ontdekte Ramsay en Morris Travers neon. Het is een zeer licht gas en het heeft een hele praktische eigenschap: het kleurt op, wanneer het elektrisch ontladen wordt. Dat is ook precies wat er gebeurd bij neon signs. Door het gas in afgesloten buizen te plaatsen die vervolgens elektrisch geladen worden, ontstaat neonverlichting.

Er zijn twee verschillende soorten neonverlichting te onderscheiden, namelijk neon-gloeilampen en de grotere verlichting in de vorm van buizen. Deze langwerpige buizen worden veel gebruikt voor reclamedoeleinden, doordat ze ideaal zijn voor een neon sign.

Neon sign licht

Bepaal zelf hoe u uw neon sign wilt

Bij Quickreclame hebben we alles in huis om uw reclame-uiting van A tot Z te realiseren. U bent niet afhankelijk van standaard geleverde vormen of maten. Hierdoor kunt u uw neon verlichting laten maken zoals u het wilt. Of u nu een neon tekst verlichting wilt of een logo sign met neonverlichting, wij kunnen het voor u maken!

Onze ontwerpers helpen u graag met het maken van een design, maar als u al een logo heeft kunnen we die ook in een neon sign verwerken. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen dat uw bedrijf er echt uitspringt met uw nieuwe reclamebord.

Quick Neon

De voordelen van signs met neon

Dat reclame werkt, staat buiten kijf. Om uw bedrijf zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, is het daarom belangrijk om de juiste vorm van reclame te kiezen. Elke vorm heeft zijn eigen voor- en nadelen en bovendien past de ene vorm ook beter bij de sfeer en het imago van uw bedrijf, dan de andere.

Kiest u voor een neon sign, dan weet u in ieder geval zeker dat u kiest voor deze voordelen:

  • Maximale attentiewaarde door de opvallende kleuren
  • Unieke en professionele uitstraling
  • Eigen ontwerp- en design mogelijk
  • Laag energieverbruik t.o.v. reguliere verlichting
  • Neon verlichting buiten plaatsen is mogelijk

Goed om te weten is dat het licht van de neon borden wordt gecombineerd met LED verlichting. De twee soorten verlichting vullen elkaar goed aan en door de combinatie met LED’s, houdt u het energieverbruik laag.

Neon signing

Toepassingen van neon borden

Binnen de reclamewereld kan signing met neon lampen op verschillende manieren ingezet worden. Veel gezien is neon muurverlichting als gevelreclame. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het logo of de naam van uw bedrijf op de wand naast de hoofdingang of bovenop de gevel. U bent daarmee van veraf zichtbaar.

Een andere toepassing zijn kleinere borden binnen uw pand. Vaak worden de letters dan in de huisstijl van het bedrijf gemaakt, zodat de borden bijdragen aan de ‘merk awareness’ van uw klanten.

Neon borden toch niet de meest optimale vorm van reclame voor uw bedrijf? Denk dan eens aan andere vormen van buitenreclame, zoals reclamezuilen of doosletters. Ook dit zijn zeer effectieve manieren om uw klant visueel te bereiken en aan te spreken.

Sign met Neon licht

Neon verlichting: tekst of logo

Binnen de verschillende toepassingen zijn er twee opties waarvoor neon zeer geschikt is. Dat zijn neon verlichting als tekst of voor een logo. Dit komt door de scherpe, heldere kleuren en lijnen die kunnen worden gecreëerd met een neon sign. Hierdoor zijn de borden ook op grote afstand duidelijk te zien en te lezen. Dit is een uniek voordeel ten opzichte andere vormen van lichtbak reclame die geen gebruik maken van neonlicht.

Neon Sign

Laat uw neon sign door Quickreclame maken

Bent u klaar om uw klanten en potentiële klanten nog meer naar uw bedrijf toe te trekken? En wilt u uw bedrijf op een nieuwe manier in het licht zetten? Vraag dan snel, vrijblijvend een offerte aan voor neon verlichting op maat.

Bent u er nog niet uit, of heeft u nog vragen? Onze professionals helpen u graag met raad en daad. Zo zorgen wij dat uw idee snel wordt omgezet naar het meest prachtige neon sign!

Direct offerte aanvragen