Lichtbak reclame is eigenlijk niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Iedere dag komen we bewust en onbewust in aanraking met lichtbakken. Daar zit ook precies de kracht van een licht bak. Hoe dat precies werkt leggen wij hieronder uit.

Wanneer u op uw vrije dag lekker door de winkelstraten loopt ziet u dat bijna iedere winkel wel lichtbakken heeft hangen. De bakken kunnen variëren van positie, zo ziet u sommige aan de gevel, op het dak of op de grond. In de meeste gevallen is de lichtbak gevelreclame. Veelal zijn ze voorzien van het logo van het bedrijf!

Heeft u vragen voor ons, of wilt u advies ontvangen over lichtbak reclame? Bel ons dan gerust, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

  Voordelen lichtbak reclame

  Lichtbak reclame heeft vele voordelen. Zoals we eerder al zeiden is de kracht van een lichtbak dat mensen het altijd bewust en onbewust zien. Het bewust zien van de lichtbakken kan iemand activeren om de winkel in te gaan of op een later moment naar de webshop te gaan. Het draagt ook zeer bij aan de naamsbekendheid van het bedrijf.

  Daarnaast is dus nog het onbewust zien van een lichtbak reclamebord. Hiermee bedoelen wij dat iemand het wel ziet maar er op dat moment niet bewust mee bezig is. Desondanks biedt dit veel voordelen. Onbewust zullen mensen de reclame op de lichtbakken in zich opnemen en het merk daarna herkennen. Ook zullen ze sneller geneigd zijn iets van dat merk te kopen dan van een merk die compleet nieuw is.

  Verder is de reclame 24/7 zichtbaar, omdat u de bak na sluitingstijd niet binnen hoeft te zetten. Het gebruiken van professionele lichtreclame heeft een positieve bijdrage aan het imago van uw organisatie en het draagt bij aan de gehele merkbeleving.

  Voordelen lichtbak reclame

  Lichtbakken met verschillende technieken

  Wilt u graag lichtbakken kopen? Dan zijn er verschillende keuzes die u kunt maken betreft verlichting. U kunt onder ander kiezen uit TL-, LED- of RGB-LED verlichting. TL-verlichting is de standaard verlichting. LED is energiebesparend en daarmee ook een stuk goedkoper.

  LED-lichtbakken reclame hadden de reputatie soms minder fel of mindere kleuren te laten zien. Dit is echter verledentijd. Tegenwoordig werkt dit minstens net zo goed als de andere alternatieven. Heeft u al bakken en wilt u deze graag om laten bouwen van TL naar LED? Ook dit is geen enkel probleem. Wij helpen u daar graag mee!

  Lichtbakken met verschillende technieken

  Voordelen van een lichtbak LED-verlichting

  Er zijn op het gebied van LED eigenlijk twee opties. Gewoon LED en RGB LED verlichting.  Een lichtbak met LED verlichting toont één kleur licht. Terwijl u met de RGB LED variant het product kunt laten afwisselen in kleur. De mogelijkheden in kleur zijn eindeloos! U bedenkt het en wij maken het graag voor u!

  Het gebruiken van LED-verlichting heeft een aantal voordelen:

  • LED is gemiddeld 75% energiezuiniger dan normale verlichting
  • De verlichting heeft 50.000 branduren
  • Met gebruik van LED is er geen kans op glasbreuk
  • Indien de bak uitvalt is deze niet gelijk onverlicht
  • LED wordt niet heet

  Daarnaast kunt u er natuurlijk voor kiezen om het licht uit te doen na sluitingstijd, maar u kunt de LED lichtbak reclame ook gerust de hele nacht aan laten!

  LED-lichtbakken

  Regels rondom lichtbak gevelreclame

  Op het moment dat u ervoor kiest om verlichting aan uw gevel te plaatsen is het verstandig om van tevoren te kijken, wat de regels en wetten zijn rondom lichtbak gevelreclame in uw gemeente. Hoe groot mag het zijn? Hoever mag de bak uitsteken?

  Dit zijn allemaal belangrijke dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Wij begrijpen natuurlijk dat dit allemaal zeer ingewikkeld kan zijn en hierom nemen wij dit graag uit handen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen hier u graag bij!

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Reclame sign

  Wat maakt de reclame met een lichtbak van Quickreclame.nl speciaal?

  Wij bedenken, produceren, ontwerpen en monteren uw lichtbak reclame volledig op maat. Hierdoor sluit het gegarandeerd aan op uw huisstijl! Daarnaast brengt het gebruik van deze reclame uiting een aantal handige voordelen met zich mee:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden uitgevoerd
  • Duurzaam & van zeer hoge kwaliteit
  • 24/7 zichtbaar bij de doelgroep
  • Levert een belangrijke bijdrage aan de beleving!

  U kunt ook bij ons terecht voor andere soorten en vormen van lichtreclame. Omdat wij onze klanten volledig willen voorzien in hun behoeften bieden wij ook mooie doosletters, lichtreclame of gevelreclame aan. Door dit te combineren met lichtbakken buiten valt uw bedrijf nóg meer op!

  Lichtbak reclame van Quickreclame.nl

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Contact opnemen met Quickreclame.nl

  Het is voor ons zeer belangrijk om u als klant volledig te ontzorgen. Dit begint bij het ontwerp van de lichtbak reclame. Wij vertalen uw wens naar een ontwerp wat bij uw bedrijf past. En dit eindigt voor ons zeker niet bij de realisatie. Na de realisatie van de lichtbakken blijven wij altijd uw aanspreekpunt bij problemen of onderhoud.

  Wilt u graag informatie of advies? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op: +31 (0)85 065 7470 of per e-mail.