Lichtbak Reclame | 24/7 opvallen!

Lichtbak reclame is eigenlijk niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Iedere dag worden we er onbewust mee geconfronteerd. Wanneer u bijvoorbeeld op uw vrije dag lekker door de winkelstraten loopt ziet u dat iedere winkel deze vorm van reclame uitdraagt.

De lichtbakken kunnen variëren van positie, zo ziet u sommige aan de gevel, op het dak of op de grond. In de meeste gevallen zijn de bakken aan de gevel geplaatst. Meestal zijn deze voorzien van het logo van het bedrijf!

Heeft u vragen voor ons, of wilt u advies ontvangen over lichtbak reclame? Bel ons dan gerust, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Direct offerte aanvragen

Voordelen lichtbak reclame

Uit de verte kunt u al zien welke winkels zich in de straat bevinden! Daarnaast is de reclame 24/7 zichtbaar, omdat u de bak na sluitingstijd niet binnen hoeft te zetten. Dit moet u bijvoorbeeld met een uithangbord wel doen. Het gebruiken van professionele lichtreclame heeft een positieve bijdrage aan het imago van uw organisatie en het draagt bij aan de gehele merkbeleving. Uw huisstijl is niet compleet zonder vakkundige reclame. Met een unieke lichtbak valt u gegarandeerd op bij uw doelgroep.

Lichtbak verlichting

Wilt u graag een lichtbak kopen? Dan zijn er verschillende keuzes die u kunt maken betreft verlichting. U kunt onder ander kiezen uit Tl-verlichting, LED-verlichting of RGB-LEDverlichting. Tl-verlichting is de standaard verlichting. LED is energiebesparend en daarmee ook een stuk goedkoper. Heeft u al één en wilt u deze graag om laten bouwen van TL naar LED? Ook dit is geen enkel probleem.

Lichtbak reclame Quick reclame Toni&Guy

Voordelen van lichtbakken met LED-verlichting

RGB LEDverlichting is ook LED, maar met deze extra optie kunt u het product laten afwisselen in kleur. De mogelijkheden in kleur zijn eindeloos! U bedenkt het en wij maken het graag voor u! Ook heeft het gebruik van LED-verlichting heeft een aantal voordelen:

  • LED is gemiddeld 75% energiezuiniger dan normale verlichting
  • De verlichting heeft 75 branduren
  • Met gebruik van LED is er geen kans op glasbreuk
  • Indien de bak uitvalt is deze niet gelijk onverlicht
  • LED wordt niet heet

Daarnaast kunt u er natuurlijk voor kiezen om het licht uit te doen na sluitingstijd, maar u kunt de LED lichtbak ook gerust de hele nacht aan laten!

Regels rondom lichtbakken

Op het moment dat u ervoor kiest om verlichting aan uw gevel te plaatsen is het verstandig om van tevoren te kijken, wat de regels en wetten zijn rondom gevelverlichting in uw gemeente. Hoe groot mag de lichtbak zijn? Hoever mag de bak uitsteken?

Dit zijn allemaal belangrijke dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Wij begrijpen natuurlijk dat dit allemaal zeer ingewikkeld kan zijn en hierom nemen wij dit graag uit handen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen hier u graag bij!

Wat maakt de lichtbak reclame van Quickreclame.nl speciaal?

Wij bedenken, produceren, ontwerpen en monteren uw reclame volledig op maat. Hierdoor sluit de lichtbak gegarandeerd aan op uw huisstijl! Daarnaast brengt het gebruik van deze reclame uiting een aantal handige voordelen met zich mee:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden uitgevoerd
  • Duurzaam & van zeer hoge kwaliteit
  • 24/7 zichtbaar bij de doelgroep
  • Levert een belangrijke bijdrage aan de beleving!

Indoor reclame is tegenwoordig net zo belangrijk als outdoor reclame. Wij zijn gespecialiseerd in al uw professionele reclame-uitingen. U kunt ook bij ons terecht voor neon reclame, mooie doosletters of gevelreclame waardoor uw bedrijf nóg meer opvalt! Bekijk gerust eens wat de mogelijkheden zijn van indoor reclame voor u. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie textielframes en fotodoeken in de lijn van uw huisstijl! Drukwerk nodig? Ook dit is geen enkel probleem, wij willen dat u als bedrijf opvalt! Het maakt hierbij niet uit of u drukwerk zoals: visitekaarten of folders nodig heeft. Daarnaast kunt u zoals altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteit verhouding en hoge service wanneer u kiest voor een lichtbak!

Lichtbak reclame Quick reclame Puur 2

Contact opnemen met Quickreclame.nl

Het is voor ons zeer belangrijk om u als klant volledig te ontzorgen. Dit begint bij het ontwerp, wij vertalen uw wens naar een ontwerp wat bij uw bedrijf past. En dit eindigt voor ons zeker niet bij de realisatie. Na de realisatie van de lichtbak reclame blijven wij altijd uw aanspreekpunt bij problemen of onderhoud. Wilt u graag informatie of advies? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op: +31 (0)85 065 7470 of per e-mail. Ook kunt u via het onderstaande contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een lichtbak op maat en steel de show bij uw doelgroep!

Direct offerte aanvragen