Doosletters

Op zoek naar doosletters voor je bedrijf? Je kan natuurlijk niet achter blijven van je concurrentie! De gevels van grote bedrijven zijn tegenwoordig allemaal voorzien van mooie verlichte doosletters. Deze vorm van lichtreclame is altijd goed lees- en zichtbaar. Potentiële klanten kunnen niet meer om je heen! Daarnaast zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden, Zo kan je onder andere kiezen uit:

  • Alle kleuren die er bestaan
  • Iedere vorm en formaat
  • Verschillende materialen en verlichting

Doosletters op maat

Al je specifieke wensen kunnen vertaald worden naar een ontwerp die bij jouw huisstijl past. Jij bedenkt het, wij creëren het! Met 3D letters druk je een verlichte stempel op je bedrijfspand. Hierdoor valt je bedrijf 24/7 op bij de doelgroep, omdat de doosletters aan de buitenkant van het pand worden bevestigd. Deze vorm van lichtreclame is bestand tegen weer en wind en het kan niet zomaar verwijderd worden. Wil je opvallen bij je doelgroep en een professionele uitstraling van je pand? Dan bieden doosletters zeker een goede uitkomst!

Soorten verlichting

Wil je doosletters kopen? Dan zijn er een aantal opties waar je uit kunt kiezen. Kies je voor mooie elegante verlichting? Zoals bijvoorbeeld een smalle verlichtingsrand om de letters heen. Of kies je voor opvallende 3D letters? Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de letters op een frame te plaatsen, maar ook los van elkaar. Wij ontwerpen de doosletters volledig zelf, van het printen tot het frezen, laseren en de productie. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit hanteren, alsook een snelle levertijd!

Doosletters in neon of LED?

Doosletters kunnen zowel in neon als LED worden uitgevoerd. Neon reclame is subtiel, sfeervol en het biedt een zeer ruime keuze in kleur en vorm. Daarnaast zijn de neon doosletters laag in energieverbruik en heeft neon een lange levensduur. LED gaat ook lang mee, is energiezuinig en biedt wederom vele mogelijkheden. Onze neon doosletters en ledletters zijn beide van hoogstaande kwaliteit en populair onder zowel grote als de wat kleinere bedrijven. Graag bespreken we met jouw welke soort verlichting het beste bij jou en jouw positionering past.

Doosletters kopen bij Quickreclame.nl

Quick Reclame is een zeer professioneel reclamebureau en signbedrijf die gespecialiseerd is in al jouw reclame-uitingen! Wij vinden het belangrijk om onze klanten van A tot Z te ontzorgen en goede kwaliteit af te leveren tegen een eerlijke prijs. Het gehele proces gebeurt bij ons onder één dak en wij besteden niks uit. Hierdoor zijn wij altijd verantwoordelijk, en het aanspreekpunt voor jou. Dit begint bij het advies en ontwerp en eindigt voor ons niet bij de productie en montage.

Wij geloven in een goede nazorg en daarom kan je altijd op ons terugvallen bij problemen of onderhoudsbeurten. Ons team beschikt over zeer veel kennis en hierdoor kunnen wij je altijd voorzien van advies op maat. Zo helpen onze medewerkers je ook graag met de vergunningsaanvragen. Per gemeente kan de wet- en regelgeving verschillen rondom gevelreclame en wij begrijpen dat dit ingewikkeld kan zijn. Samen met ons, kom je nooit voor verassingen te staan!

Verschillen doosletters en freesletters

Naast de gebruikelijke doosletters is de populariteit van freesletters de laatste jaren toegenomen. Men kiest steeds vaker voor de stijlvolle gefreesde letters, die vervaardigd kunnen worden in diverse maten, diktes en kleuren. Daarnaast heb je het qua materiaal ook voor het kiezen. Kies voor bijvoorbeeld uit acrylaat, pvc geschuimd, piepschuim of RVS. Voor het overzicht geven we hieronder de verschillen tussen frees en doosletters:

  • Doosletters zijn dikker
  • Doosletters kunnen neon- of LED-verlichting bevatten
  • Freesletters worden uitgesneden uit een paneel met standaard afmetingen, terwijl doosletters volledig op maat worden geplooid.

Doosletters prijzen

De prijzen voor het laten ontwerpen en monteren van doos letters lopen vaak uiteen. De reden hiervoor is dat klanten maatwerk verwachten, dat samengaat met hun huisstijl. Op deze manier vallen de letters niet alleen op, maar versterken ze ook nog eens de merkbeleving!

Wij snappen natuurlijk dat prijs een rol speelt en dat je graag een prijsindicatie wilt ontvangen, voordat je een reclamebedrijf kiest. Vandaar dat wij graag met je in gesprek gaan, zodat we samen het totaalproces globaal kunnen uitstippelen. Op deze manier heb je al in een vroeg stadium meer zekerheid over de kosten!

Wil je van je bedrijf een echte eyecatcher maken? Neem dan snel contact met ons op voor unieke doosletters en vraag vrijblijvend een offerte aan!