Doosletters

Doosletters zijn een zeer populaire vorm van reclame voor uw bedrijf. Deze mooie driedimensionale doosletters met verlichting sieren het bedrijfspand, waardoor deze goed opvallen. Deze vorm van lichtreclame is altijd goed lees- en zichtbaar en springt er altijd uit. Uw klanten kunnen niet om deze 3D-letters heen. Daarnaast zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden met deze boxletters. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • Alle kleuren die er bestaan
  • Iedere vorm en formaat
  • Verschillende materialen en verlichting

Wilt u uw gevel verrijken met opvallende doosletters? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Direct offerte aanvragen

Doosletters op maat

Een bedrijfslogo moet opvallen. Daarom is het belangrijk dat deze uniek is en opvalt. Met doosletters heeft u deze mogelijkheid. QuickReclame biedt eindeloos veel keuzes. Al uw specifieke wensen worden vertaald naar een ontwerp dat bij uw huisstijl past. U bedenkt het, wij creëren het! Met 3D letters drukt u een verlichte stempel op uw bedrijfspand, waardoor u 24/7 opvalt.

De reclame is bestand tegen weer en wind en het kan niet zomaar verwijderd worden. Wilt u opvallen bij uw doelgroep en een professionele uitstraling? Dan bieden doosletters zeker een goede uitkomst voor u!

Doosletters op maat flanagans

Onverlichte of verlichte doosletters

Kiest u voor mooie elegante verlichting? Bij QuickReclame kunt u terecht voor zowel onverlichte als verlichte doosletters. De letters en logo’s met licht zorgen ervoor dat u goed zichtbaar bent. Hierbij heeft u verschillende opties.

Kiest u voor mooie elegante verlichting? Zoals een smalle verlichtingsrand om de letters heen. Of kiest u voor opvallende 3D letters? Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de letters op een frame te plaatsen, maar ook los van elkaar.

Wij ontwerpen de doosletters volledig zelf, van het printen tot het frezen, laseren en de productie. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit hanteren, alsook een snelle levertijd!

Onverlichte of verlichte doosletters

Zowel neon als LED

Doosletters kunnen zowel in neon als LED worden uitgevoerd. Neon reclame is subtiel, sfeervol en het biedt een zeer ruime keuze in kleur en vorm. Daarnaast zijn de neon doosletters laag in energieverbruik en heeft het een lange levensduur. LED gaat ook lang mee, is energiezuinig en biedt wederom vele mogelijkheden. Onze neon doosletters en led doosletters zijn beide van hoogstaande kwaliteit en populair onder zowel grote als de wat kleinere bedrijven. Graag bespreken we met u welke soort verlichting het beste bij u en uw positionering past.

Zowel neon als LED

Doosletters prijzen

De prijzen voor het laten ontwerpen en monteren van doos letters lopen vaak uiteen. De reden hiervoor is dat klanten maatwerk verwachten, dat samengaat met hun huisstijl. Op deze manier vallen de letters niet alleen op, maar versterken ze ook nog eens de merkbeleving!

Wij snappen natuurlijk dat prijs een rol speelt en dat u een prijsindicatie wilt ontvangen, voordat u een reclamebedrijf kiest. Vandaar dat wij graag met u in gesprek gaan, zodat we samen het totaalproces globaal kunnen uitstippelen. Op deze manier heeft u al in een vroeg stadium meer zekerheid over de kosten.

doosletter prijzen

Diverse soorten letterreclame

Wij geloven in een goede nazorg en daarom kunt u altijd op ons terugvallen bij problemen of onderhoudsbeurten. Ons team beschikt over zeer veel kennis en hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van advies op maat. Zo helpen onze medewerkers u ook graag met de vergunningsaanvragen. Per gemeente kan de wet- en regelgeving verschillen rondom gevelreclame en wij begrijpen dat dit ingewikkeld kan zijn. Samen met ons, komt u nooit voor verassingen te staan!

Diverse soorten letterreclame

Verschillen doosletters en freesletters

Naast de gebruikelijke doosletters is de populariteit van freesletters de laatste jaren toegenomen. Men kiest steeds vaker voor de stijlvolle gefreesde letters, die vervaardigd kunnen worden in diverse maten, diktes en kleuren. Daarnaast heeft u het qua materiaal ook voor het kiezen. Kies voor bijvoorbeeld acrylaat, pvc geschuimd of RVS. Voor het overzicht geven we hieronder de verschillen tussen frees en doosletters:

  • Doosletters zijn dikker
  • Doosletters kunnen neon- of LED-verlichting bevatten
  • Freesletters worden uitgesneden uit een paneel met standaard afmetingen, terwijl doos gevel letters volledig op maat worden geplooid.
Verschillen doosletters en freesletters

Doosletters kopen bij Quickreclame.nl

Quickreclame is een zeer professioneel reclamebureau dat gespecialiseerd is in al uw reclame-uitingen! Ook onze aluminium doosletters worden op maat voor u gemaakt. Wij vinden het belangrijk om onze klanten van A tot Z te ontzorgen en goede kwaliteit af te leveren tegen een eerlijke prijs. Het gehele proces gebeurt bij ons onder één dak. Hierdoor zijn wij altijd verantwoordelijk, en het aanspreekpunt voor u. Dit begint bij het advies en ontwerp en eindigt voor ons niet bij de productie en montage.

 

Wilt u van uw bedrijf een echte eyecatcher maken? Neem dan snel contact met ons op voor unieke doosletters en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Doosletters kopen bij Quickreclame.nl

Direct offerte aanvragen