Neon reclame verhoogt de attentiewaarde van jouw bedrijf, doordat je simpelweg meer opvalt. Dit is dus zeker een goede uitkomst als je de herkenbaarheid van jouw bedrijf wil verhogen. Zo is jouw bedrijf hiermee een stuk beter herkenbaar op afstand. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling. Je kunt kiezen voor neon lichtreclame in verschillende vormen, denk aan licht letters of jouw bedrijfslogo. 

neon reclame

De voordelen van neon reclame

  • Een unieke en professionele uitstraling
  • Zeer hoge attentiewaarde, je bent 24/7 zichtbaar bij de doelgroep!
  • Veel mogelijkheden in kleur
  • Zeer duurzaam

Neonreclame kopen zorgt ervoor dat u gegarandeerd opvalt en je kunt een uniek karakter uitdragen naar jouw doelgroep. Bij Quickreclame maken we alle soorten reclame zelf, waardoor jij zelf kunt kiezen in welke vorm en kleur je de verlichting wilt hebben. Welke wensen je ook hebt, wij voorzien jouw gevel of bedrijfsruimte graag van de mooiste neon reclame! 

Unieke neon reclame laten maken

Neon reclame laten maken zorgt ervoor dat je 24/7 zichtbaar bent bij jouw doelgroep. Daarbij zijn er veel verschillende kleuren om uit te kiezen uit. Daarnaast is het een duurzame manier van reclame. Geef al jouw wensen aan ons door en onze specialisten zullen dit vertalen naar een mooi ontwerp! Iedere vorm van reclame maken wij op maat. Zo ben jij verzekerd van unieke neon verlichting, passend bij jouw bedrijf. 

Onze experts ontwerpen, produceren en monteren alles zelf. Op deze manier kunnen wij de beste neonreclame voor jou realiseren op het gebied van signs, tekst verlichting en overige soorten. Doordat wij alles zelf doen heb je één aanspreekpunt, welke je altijd op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen.

Val op met neon verlichting

Neon verlichting wordt vaak bevestigd door een zichtbare buis, welke voor de letters wordt gemonteerd. De combinatie van kleuren, vormen en dieptes zorgt voor een opvallend geheel. Afhankelijk van de grootte van de reclame wordt er gebruik gemaakt van enkele of dubbele lijnen neon lichtreclame. Hiermee valt jouw bedrijf zeker op. 

Daarbij zorgt de combinatie van kleuren, vormen en dieptes voor een opvallend geheel. Lichtreclame zorgt hiermee voor een stijlvolle en sfeervolle verlichting van jouw bedrijfspand. 

Neon verlichting is vooral populair door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft een lange levensduur, er is weinig onderhoud nodig  en het is een stuk duurzamer dan andere soorten verlichting, doordat het weinig stroom verbruikt. De neon reclame wordt namelijk gecombineerd met ledverlichting.

Verschillende soorten neon

Neon is een edelgas welke vaak gebruikt wordt voor dit type reclame, maar er kunnen ook andere gassen gebruikt worden. Door verschillende gassen met elkaar te combineren kunnen we diverse kleuren verlichting produceren. Hiermee kan neon reclame verlichting vintage uitstralen door bijvoorbeeld de combinatie van contrasterende en felle kleuren. Verschillende soorten gassen met bijbehorende kleuren zijn: 

  • Helium voor goudgeel;
  • Krypton kleurt bleekpaars;
  • Argon is lichtblauw;
  • Kwikdamp kleurt groen.

Je hoeft niet bang te zijn dat het gebruik van gassen gevaarlijk is. Elke vorm van neon is geheel veilig, welke soort gas je ook kiest. Deze vorm van reclame is dus niet brandbaar, explosief, of giftig. Onze vakmensen produceren en monteren de reclame zelf. Dit doen wij volgens hoge veiligheidseisen, waardoor de verlichting weinig onderhoud nodig heeft en op een veilige manier lang mee kan.

Kies neon voor jouw reclamebord

Bij Quickreclame staat de klant altijd op nummer één. Ben jij aan het zoeken naar een uitstekende service welke een hoge kwaliteit biedt? Neem contact met ons op over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Onze experts informeren je graag! 

Een goede branding speelt een steeds prominentere rol en met een neon reclamebord val je zeker op! Kijk ook eens naar onze doosletters, gevelreclame, of onze lichtbak reclame om jouw onderneming extra te laten opvallen. 

Ook als je nog niet precies weet welke soort neon verlichting bij je past, kunnen onze medewerkers je adviseren welke opties het beste passen in jouw situatie. Wij ontzorgen je graag in het gehele proces. Zo kunnen wij jou ook helpen als je bijvoorbeeld een vergunning nodig hebt voor jouw reclame.