Lichtreclame

Wilt u echt opvallen? Lichtreclame aan de gevel van uw bedrijf moet dan een ware eyecatcher worden! Quickreclame.nl is hierin graag uw partner; wij bedenken, ontwerpen, produceren en monteren uw lichtreclame op vakkundige wijze. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij maken de reclame graag helemaal voor u op maat. Gaat u voor reclame met dynamiek? Of wilt u juist een fraaie, statische reclame? Bij ons kan het allemaal! Tegenwoordig kunnen wij elke lichtreclame uitvoeren met LED, ook wanneer u neon wenst, zouden wij dit met NEON LED kunnen uitvoeren. Led verlichting is namelijk duurzaam en zeer energiezuinig, dus goed voor het milieu en uw portemonnee! Indien u voor interieurverlichting gaat, is LED verlichting ook de perfecte oplossing.

Besparen met LED lichtreclame

Naast het leveren van nieuwe lichtreclames, zijn wij ook gespecialiseerd in het ombouwen van uw bestaande TL of NEON lichtreclame naar LED lichtreclame. Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om de bestaande lichtreclame om te bouwen naar LED. Het is dus niet per definitie zo dat wanneer u wilt verduurzamen, u uw huidige lichtreclame hoeft te vervangen.

Contact

Wilt u vrijblijvend advies, of een vrijblijvende visualisatie van uw gevel? Een afspraak met één van onze lichtreclame adviseurs bij u op locatie of bij ons op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2018 Quickreclame.nl. | Ontwerp en realisatie: VDS crossmedia