Lichtreclame | De ultieme eyecatcher voor uw bedrijf

Wilt zich graag onderscheiden en opvallen? Dan moet lichtreclame aan de gevel van uw bedrijf een ware eyecatcher worden! Quickreclame.nl is hierin graag uw partner; wij bedenken, ontwerpen, produceren en monteren uw reclame op vakkundige wijze. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij maken de reclame graag helemaal voor u op maat. Gaat u voor reclame met dynamiek? Of wilt u juist een fraaie, statische reclame? Bij ons kan het allemaal!

Lichtreclame op maat

Wilt u graag lichtreclame in de lijn van uw huisstijl? Geen probleem wij maken uw reclame graag volledig op maat. Wij vertalen uw wens naar een product wat volledig bij uw organisatie past! U kunt onder andere kiezen uit; lichtbakken, neonreclame, LED reclame en doosletters.

Alle soorten lichtreclame die wij aanbieden

Lichtreclame Quick Reclame fysiotherepie Klazienaveen

LED verlichting

LED reclame is energiezuinig en gaat erg lang mee. Ook deze variant kan gebruikt worden in doosletters, maar er zijn nog veel meer opties. Het is mogelijk om alle kleuren uit te voeren in LED en hierbij kunt u kiezen uit alle denkbare vormen. Wij kunnen deze reclame-uiting volledig naar wens voor u maken!

Lichtreclame Quick Reclame GoGreen

Doosletters

Doosletters zijn verlichte letters op uw gevel, waarbij u kunt zelf kiezen uit Neon, LED of TL lampen. Hierbij kunnen de gehele letters verlicht worden, maar u kunt er ook voor kiezen om enkel de randen te verlichten. Daarnaast bieden de gevelletters erg veel mogelijkheden in kleur, grootte, vorm en materialen. Wij maken graag een persoonlijk ontwerp voor u!

Lichtreclame Quick Reclame matrasdirect.nl

Neon reclame

Ook met behulp van neon reclame kunt u uw bedrijf zeker laten opvallen! Deze verlichting is subtiel en sfeervol. Wij kunnen uw wensen volledig laten uitmonden in een persoonlijk ontwerp. Er zijn talloze mogelijkheden in kleur en vorm. Neonverlichting kan ook gemakkelijk ingebouwd worden in doosletters.

Lichtbak Reclame Quick Reclame Puur

Lichtbakken

Deze reclame-uiting heeft u vast al vaker gezien! Wanneer u bijvoorbeeld door een winkelstraat loopt beschikken bijna alle winkels over een lichtbak aan hun gevel. Deze is meestal bedrukt met het logo van het bedrijf. U kunt deze bakken aan de gevel, op de grond of zelfs op het dak laten plaatsen. Hierbij kunt u natuurlijk kiezen uit allerlei vormen en maten. Met lichtbak reclame valt u zeker op bij uw doelgroep!

Neem contact met ons op over lichtreclame!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Besparen met LED lichtreclame


Tegenwoordig kunnen wij elke lichtreclame uitvoeren met LED, ook wanneer u neon wenst, zouden wij dit met neon led kunnen uitvoeren. Dit is namelijk duurzaam en zeer energiezuinig, dus goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Indien u voor interieurverlichting gaat, is ledverlichting ook de perfecte oplossing. Naast het leveren van nieuwe reclame verlichting, zijn wij ook gespecialiseerd in het ombouwen van uw bestaande TL of NEON-lichtreclame naar LED lichtreclame. Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om de bestaande lichtbak om te bouwen naar LED. Het is dus niet per definitie zo dat wanneer u wilt verduurzamen, u uw huidige reclame verlichting hoeft te vervangen.

Waarom gevelreclame?

Lichtreclame op uw gevel zorgt voor herkenbaarheid bij uw doelgroep en draagt bij aan de beleving van uw organisatie. We hebben nog een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Het zorgt voor een professionele uitstraling
  • Creëert herkenbaarheid
  • De reclame is 24/7 zichtbaar
quickreclame bedrijfspand lichtreclame

Service & onderhoud lichtreclame

Bij Quickreclame.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit en verlenen hierbij de nodige service. Zo heeft lichtreclame ook onderhoud nodig. Goed onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk en dit mag niet vergeten worden. Wij willen onze klanten van ontwerp tot realisatie graag de zorg uit handen nemen en dit stopt niet na de realisatie. Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw lichtreclame! Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Schroom dan vooral niet om ons te bellen! U kunt ons bereiken op: +31 (0)85-0657470.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Call Now Button