Lichtreclame | De ultieme eyecatcher voor uw bedrijf

Wilt u zich graag onderscheiden en opvallen? Dan moet lichtreclame aan de gevel van uw bedrijf een ware eyecatcher worden! Quickreclame.nl is hierin graag uw partner; wij bedenken, ontwerpen, produceren en monteren uw reclame verlichting op vakkundige wijze.

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij maken de reclameverlichting graag helemaal voor u op maat. Gaat u voor reclame met dynamiek? Of wilt u juist licht en reclame op een fraaie, statische manier samenbrengen? Bij ons kan het allemaal.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, of laat ons u informeren over de vele voordelen en mogelijkheden van lichtreclame!

Direct offerte aanvragen

Welke soorten lichtreclame zijn er?

lichtreclame in alle soorten en maten

Neon lichtreclame

Deze vorm van lichtreclame is subtiel en sfeervol. Wij laten uw wensen uitmonden in een persoonlijk ontwerp; de mogelijkheden van neon reclame zijn eindeloos!

Verlichte reclameletters

Doosletters

Doosletters zijn verlichte reclameletters op uw gevel. U kunt kiezen uit Neon, LED of TL lampen. Bovendien zijn er veel opties qua verlichting, kleur, grootte, vorm en materialen.

lichtbak reclame

Lichtbak reclame

Lichtbak reclame is een populaire variant van gevelreclame en valt erg op bij uw doelgroep. Wij kunnen ze monteren op zowel de grond als aan uw gevel.

verlichte gevelreclame

Gevelreclame

Gevelreclame vormt een onlosmalelijk onderdeel van elke winkelstraat. Wij ontwerpen, produceren en monteren diverse typen gevelreclame, zowel verlicht als onverlicht.

Lichtreclame op maat

Wilt u graag lichtreclame laten ontwerpen in lijn met uw huisstijl? Geen probleem! Wij maken uw reclame graag volledig op maat. Uw wensen worden vertaald naar een product dat volledig bij uw organisatie past. Bovendien houden we bij het ontwerpen van de lichtreclame letters uw marketingdoelstelligen in het achterhoofd. Vragen die aan u gesteld kunnen worden luiden als volgt:

  • Wat is het doel van uw reclame verlichting?
  • Waar komt de lichtreclame te staan?
  • Staat uw publiek stil of zijn ze in beweging?
  • Op hoeveel meter moet men uw reclame kunnen lezen?
  • Heeft u nagedacht over contrast, kleur en lettertype?
  • Wat is het budget?
lichtreclame op maat

Waarom kiezen voor reclame verlichting?

Lichtreclame biedt veel voordelen. Het is dan ook niet zo gek dat u op prominente locaties verlichte reclameletters en lichtbakken ziet. We geven hieronder de belangrijkste 4 voordelen van deze reclamemethode:

  1. U positioneert zich als een professioneel bedrijf
  2. De mogelijkheden zijn eindeloos
  3. U vergroot uw merkbekendheid
  4. Uw lichtreclame is 24/7 voor u aan het werk

 

Reclame verlichting voor het vergroten van uw merkbekendheid

Lichtreclame prijzen

Bent u van plan om verlichte gevelletters te laten ontwerpen en monteren? Dan is het natuurlijk wél fijn om een indicatie te ontvangen van wat de lichtreclame u gaat kosten. Aangezien elk project en elke aanvraag uniek is, hanteren wij geen standaardprijzen. Bel ons daarom gerust, dan zorgen wij ervoor dat u duidelijk voor ogen heeft wat uw lichtreclame u ongeveer gaat kost.

Service & onderhoud

Bij Quickreclame.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit en verlenen hierbij de nodige service. Zo hebben uw lichtreclame letters en doosletters ook onderhoud nodig. Wij willen u graag de zorg uit handen nemen; dit stopt niet na de realisatie. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Schroom dan vooral niet om ons te bellen op: +31 (0)85-0657470, zodat wij al uw vragen omtrent lichtreclame kunnen beantwoorden!

lichtreclame prijzen

Direct offerte aanvragen