Lichtreclame | De ultieme eyecatcher voor uw bedrijf

Wilt u zich graag onderscheiden en opvallen? Dan moet lichtreclame aan de gevel van uw bedrijf een ware eyecatcher worden! Quickreclame.nl is hierin graag uw partner; wij bedenken, ontwerpen, produceren en monteren uw reclame verlichting op vakkundige wijze. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij maken de reclameverlichting graag helemaal voor u op maat. Gaat u voor reclame met dynamiek? Of wilt u juist licht en reclame op een fraaie, statische manier samenbrengen? Bij ons kan het allemaal!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Lichtreclame op maat

Wilt u graag lichtreclame in de lijn van uw huisstijl? Geen probleem! Wij maken uw reclame graag volledig op maat. Uw wensen worden vertaald naar een product dat volledig bij uw organisatie past! U kunt onder andere kiezen uit; lichtbakken, neonreclame, LED reclame en doosletters.

Alle soorten lichtreclame die wij aanbieden

Lichtreclame Quick Reclame fysiotherepie Klazienaveen

LED verlichting

LED reclame is energiezuinig en gaat erg lang mee. Ook deze variant kan gebruikt worden in doosletters, maar er zijn nog veel meer opties. Het is mogelijk om alle kleuren uit te voeren in LED en hierbij kunt u kiezen uit alle denkbare vormen. Wij kunnen deze lichtreclame-uiting volledig naar wens voor u maken!

Lichtreclame Quick Reclame GoGreen

Doosletters

Doosletters zijn verlichte letters op uw gevel, waarbij u kunt zelf kiezen uit Neon, LED of TL lampen. Hierbij kunnen de gehele lichtreclame letters verlicht worden, maar u kunt er ook voor kiezen om enkel de randen te verlichten. Daarnaast bieden de gevelletters erg veel mogelijkheden in kleur, grootte, vorm en materialen. Wij maken graag een persoonlijk ontwerp voor u!

Lichtreclame Quick Reclame matrasdirect.nl

Neon reclame

Ook met behulp van neon reclame kunt u uw bedrijf zeker laten opvallen! Deze vorm van reclame verlichting is subtiel en sfeervol. Wij kunnen uw wensen volledig laten uitmonden in een persoonlijk ontwerp. Er zijn talloze mogelijkheden in kleur en vorm. Neonverlichting kan ook gemakkelijk ingebouwd worden in doosletters.

Lichtbak Reclame Quick Reclame Puur

Lichtbakken

Deze reclame-uiting heeft u vast al vaker gezien! Wanneer u bijvoorbeeld door een winkelstraat loopt beschikken bijna alle winkels over een lichtbak aan hun gevel. Deze is meestal bedrukt met het logo van het bedrijf. U kunt deze bakken zowel op de grond als op het dak laten plaatsen. Ook kunt u kiezen uit allerlei vormen en maten. Lichtbak reclame is een populaire variant van gevelreclame, die erg opvalt bij uw doelgroep!

Neem contact met ons op over lichtreclame!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Besparen met LED reclame


Tegenwoordig kunnen wij elke lichtreclame uitvoeren met LED, ook wanneer u neon wenst, zouden wij dit met neon led kunnen uitvoeren. Dit is namelijk duurzaam en zeer energiezuinig, dus goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Indien u voor interieurverlichting gaat, is ledverlichting ook de perfecte oplossing. Naast het leveren van nieuwe verlichting, zijn wij ook gespecialiseerd in het ombouwen van uw bestaande TL of NEON-reclame naar LED lichtreclame. Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om de bestaande lichtbak om te bouwen naar LED. Het is dus niet per definitie zo dat wanneer u wilt verduurzamen, u uw huidige reclame hoeft te vervangen.

Waarom kiezen voor lichtreclame letters?

Verlichte letters op uw gevel zorgen voor herkenbaarheid bij uw doelgroep en dragen bij aan de beleving van uw organisatie. We hebben nog een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Ze zorgen voor een professionele uitstraling
  • Creëeren herkenbaarheid
  • De reclame is 24/7 zichtbaar
quickreclame bedrijfspand lichtreclame

Lichtreclame prijzen

Bent u van plan om verlichte gevelletters te laten ontwerpen en monteren? Dan is het natuurlijk wél fijn om een indicatie te ontvangen van wat de lichtreclame u gaat kosten. Aangezien elk project en elke aanvraag uniek is, hanteren wij niet voor elke klant dezelfde prijs. Bel ons daarom gerust, dan zorgen wij ervoor dat u duidelijk voor ogen heeft wat uw lichtreclame u ongeveer gaat kost.

Service & onderhoud

Bij Quickreclame.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit en verlenen hierbij de nodige service. Zo hebben uw reclame-uitingen ook onderhoud nodig. Goed onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk en dit mag niet vergeten worden. Wij willen onze klanten van ontwerp tot realisatie graag de zorg uit handen nemen en dit stopt niet na de realisatie. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Schroom dan vooral niet om ons te bellen op: +31 (0)85-0657470, zodat wij al uw vragen omtrent lichtreclame kunnen beantwoorden!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Call Now Button