Terug naar Producten
Dirk lichtreclame, evenementen

Lichtreclame

Als ondernemer ben je trots op jouw bedrijf. Je staat voor vakwerk en kwaliteit, en dat wil je uitstralen. Bij Quick Reclame begrijpen we dat als geen ander. Samen zetten we jouw organisatie krachtig en uniek in de spotlight met lichtreclame.

Interesse? Foto's

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op

  Lichtreclame is de perfecte manier om jouw merk dag en nacht, onder alle weersomstandigheden, te laten opvallen. Deze vorm van reclame maakt gebruik van licht om jouw boodschap helder en aantrekkelijk weer te geven, of het nu aan de gevel van je bedrijf is, op borden, of als onderdeel van je logo en letters. Lichtreclame biedt een breed scala aan mogelijkheden om de perfecte match voor jouw merk te vinden.

  Wat is lichtreclame?

  In de kern is lichtreclame een term die alle verlichte reclame-uitingen omvat. Dit kan variëren van verlichte logo’s en letters tot teksten die zelfs bij weinig licht, zoals ’s avonds, opvallen. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor bedrijven die ook in de avonduren zichtbaar willen blijven.

  Licht kan niet alleen objecten verlichten, maar kan ook worden gebruikt om vormen en patronen te creëren, wat een extra dimensie geeft aan je merkuitingen. De meest voorkomende technieken binnen lichtreclame zijn LED en neon. Beide hebben hun unieke eigenschappen. Voor meer details over neon verlichting, lees hier meer over neon verlichting.

  De verschillende soorten lichtreclame

  Gevelreclame

  Lichtreclame aan de gevel van je bedrijf is een effectieve manier om je bedrijfsnaam en logo bekend te maken bij het grote publiek. Het verhoogt niet alleen de regionale bekendheid, maar voegt ook sfeer toe aan elk gebouw, wat een specifiek gevoel opwekt bij voorbijgangers.

  Lichtletters: Een 3D-Ervaring

  Voor een opvallende weergave van je merknaam of tekst, bieden doosletters met verlichting een krachtige oplossing. Ze geven een driedimensionale look en zijn opvallend door het gebruik van contrasterende kleuren.

  Neon lichtreclame

  Neon reclame, zorgt voor een hoge attentiewaarde en een unieke uitstraling. Het is bijzonder effectief voor het verhogen van de herkenbaarheid van je bedrijf. Voor een diepere duik in neon en de mogelijkheden daarvan, bekijk onze specifieke pagina over neon verlichting.

  Uniek ontwerp met lichtreclame

  Bij Quickreclame specialiseren we ons in het ontwerpen, produceren, en installeren van hoogwaardige lichtreclame. Of je nu kiest voor LED of een subtiele verwijzing naar neon, ons team van experts staat klaar om een op maat gemaakt ontwerp te realiseren dat jouw bedrijf laat stralen. Elk project wordt met zorg behandeld om ervoor te zorgen dat jouw merk 24/7 opvalt.