Neon Reclame

Neon reclame verhoogt de attentiewaarde van uw bedrijf, doordat u simpelweg meer opvalt. Dit is dus zeker een goede uitkomst als u de herkenbaarheid van uw bedrijf wilt verhogen. Zo is uw bedrijf hiermee een stuk beter herkenbaar op afstand. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling. U kunt kiezen voor neon verlichting in verschillende vormen, denk aan licht letters of uw bedrijfslogo. 

Kies met neon voor:

  • Een unieke en professionele uitstraling
  • Zeer hoge attentiewaarde, u bent 24/7 zichtbaar bij de doelgroep!
  • Veel mogelijkheden in kleur
  • Zeer duurzaam

Neonreclame kopen zorgt ervoor dat u gegarandeerd opvalt en u kunt een uniek karakter uitdragen naar uw doelgroep. Bij Quickreclame maken we alle soorten reclame zelf, waardoor u zelf kunt kiezen in welke vorm en kleur u de verlichting wilt hebben. Welke wensen u ook heeft, wij voorzien uw gevel of bedrijfsruimte graag van de mooiste neon reclame! 

Direct offerte aanvragen

Unieke neon reclame laten maken

Neon reclame laten maken zorgt ervoor dat u 24/7 zichtbaar bent bij uw doelgroep. Daarbij heeft u veel verschillende kleuren om uit te kiezen uit. Daarnaast is het een duurzame manier van reclame. Geef al uw wensen aan ons door en onze specialisten zullen dit vertalen naar een mooi ontwerp! Iedere vorm van reclame maken wij op maat. Zo bent u verzekerd van unieke neon verlichting, passend bij uw bedrijf. 

Onze experts ontwerpen, produceren en monteren alles zelf. Op deze manier kunnen wij de beste neonreclame voor uw realiseren op het gebied van signs, tekst verlichting en overige soorten. Doordat wij alles zelf doen heeft u één aanspreekpunt, welke u altijd op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen.

Unieke neon reclame laten maken

Val op met neon verlichting

Neon verlichting wordt vaak bevestigd door een zichtbare buis, welke voor de letters wordt gemonteerd. De combinatie van kleuren, vormen en dieptes zorgt voor een opvallend geheel. Afhankelijk van de grootte van de reclame wordt er gebruik gemaakt van enkele of dubbele lijnen neon lichtreclame. Hiermee valt uw bedrijf zeker op. 

Daarbij zorgt de combinatie van kleuren, vormen en dieptes voor een opvallend geheel. Lichtreclame zorgt hiermee voor een stijlvolle en sfeervolle verlichting van uw bedrijfspand. 

Neon verlichting is vooral populair door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft een lange levensduur, er is weinig onderhoud nodig  en het is een stuk duurzamer dan andere soorten verlichting, doordat het weinig stroom verbruikt. De neon reclame wordt namelijk gecombineerd met ledverlichting.

Val op met een Neon sign

Verschillende soorten neon

Neon is een edelgas welke vaak gebruikt wordt voor dit type reclame, maar er kunnen ook andere gassen gebruikt worden. Door verschillende gassen met elkaar te combineren kunnen we diverse kleuren verlichting produceren. Hiermee kan neon reclame verlichting vintage uitstralen door bijvoorbeeld de combinatie van contrasterende en felle kleuren. Verschillende soorten gassen met bijbehorende kleuren zijn: 

  • Helium voor goudgeel;
  • Krypton kleurt bleekpaars;
  • Argon is lichtblauw;
  • Kwikdamp kleurt groen.

U hoeft niet bang te zijn dat het gebruik van gassen gevaarlijk is. Elke vorm van neon is geheel veilig, welke soort gas u ook kiest. Deze vorm van reclame is dus niet brandbaar, explosief of giftig. Onze vakmensen produceren en monteren de reclame zelf. Dit doen wij volgens hoge veiligheidseisen, waardoor de verlichting weinig onderhoud nodig heeft en op een veilige manier lang mee kan.

Kies neon voor uw reclamebord

Bij Quickreclame staat de klant altijd op nummer één. Bent u op zoek naar een uitstekende service welke een hoge kwaliteit biedt? Neem contact met ons op over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Onze experts informeren u graag! 

Een goede branding speelt een steeds prominentere rol en met een neon reclamebord valt u zeker op! Kijk ook eens naar onze dooslettersgevelreclamelichtlijn of onze lichtbak reclame om uw onderneming extra te laten opvallen. 

Ook als u nog niet precies weet welke soort neon verlichting u wilt, kunnen onze medewerkers u adviseren welke opties het beste passen in uw situatie. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces. Zo kunnen wij u ook helpen als u bijvoorbeeld een vergunning nodig heeft voor uw reclame. 

U kunt ons telefonisch, via de mail of via onderstaand contactformulier bereiken. Wij vertalen uw wensen met veel plezier naar de mooiste neon reclame! 

Quick Neon

Direct offerte aanvragen