Met een reclamebord voor buiten val je altijd op. De kracht van deze vorm van reclame is namelijk dat je het makkelijk op een prominente plek kunt plaatsen. Geef uw bedrijf naamsbekendheid op het sportveld, bij evenementen, beurzen of elke andere voor u relevante locatie.

Maak uw bord opvallend door te kiezen voor felle kleuren of grote vormen. Bij Quick Reclame luisteren we graag naar uw wensen en denken we graag met u mee. Heeft u al een idee voor een reclamebord voor buiten? Of laat u ook het ontwerp liever over aan ons team van professionals? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Quick Reclame maakt uw reclamebord voor buiten namelijk van ontwerp tot eindproduct.

Wat is een reclamebord voor buiten?

Reclamepanelen of borden zijn er in veel verschillende soorten. Bij deze specifieke vorm van reclame kunt u denken aan meerdere dingen. U ziet ze dan ook op verschillende plekken. Bekende buiten reclameborden zijn bijvoorbeeld sponsorborden rond sportvelden en op evenementen, waar ze ook dienen als omheining. Andere voorbeelden zijn makelaarsborden en projectborden op bouwplaatsen.

Over het algemeen kenmerken de reclamepanelen zich doordat ze geen elektronica en licht bevatten en zijn voorzien van platte tekst. De letters kunnen door middel van stickers of spuitwerk aangebracht zijn.

Reclameborden voor buiten kunnen in verschillende materialen gemaakt worden. Rekening houdend met uw doel en de plaats waar het bord wordt bevestigd, bepalen we samen met u wat de beste optie is.

Toepassingen van een reclamebord buiten

Platte reclamepanelen zijn zeer duurzaam en breed inzetbaar. Door de robuuste bouw en het gebrek aan elektronica, kunnen ze zonder zorgen buiten, in weer en wind, worden geplaatst.

Sponsorborden

Reclameborden voor buiten worden misschien wel het meest gezien in de vorm van sponsorborden langs de rand van een sportveld. Een ideale manier om uw locale vereniging te ondersteunen, terwijl u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot.

Makelaarsborden

Makelaarsborden kunnen we in twee verschillende vormen maken: lichte borden die u op een raam kunt plakken en een bord voor in de tuin. We kunnen het bord voorzien van de tekst en het design zoals u dat wilt.

Stoepborden

Wilt u een sterk en lang bruikbaar stoepbord? Ook die kunnen wij voor u maken. Veel stoepborden worden gemaakt met een poster van papier, waardoor ze niet zo lang meegaan. De kunststof of aluminium die wij gebruiken zorgt ervoor dat u daar niet over in hoeft te zitten.

Containerborden

Containers zijn ideaal om uw bedrijfsnaam op te plaatsen. De containers hebben grote oppervlakken die vaak op zichtbare, openbare plekken staan. Maak van een vrachtcontainer een reclame object door er een reclamebord voor buiten op te plaatsen.

De voordelen van een buitenreclamebord

Doordat de panelen makkelijk op een prominente plek geplaatst kunnen worden, spreekt het voor zich dat ze voor extra naamsbekendheid van uw bedrijf zorgen. Daarnaast profiteert u van nog een aantal voordelen:

  • Nagenoeg geen onderhoud
  • Duurzame investering
  • Op maat te maken
  • Verandert functionele objecten in opvallende reclame-uitingen
  • Kent geen Adblockers

Geef zelf vorm aan uw reclamebord voor buiten

Bij Quickreclame staan we open voor uw inbreng. Het wordt tenslotte uw bedrijf die in de spotlight komt te staan. U kunt bij ons daarom voorbeelden indienen van borden die u mooi vindt, zodat we hier in het ontwerp rekening mee kunnen houden. Heeft u nog geen idee hoe uw bord er uit moet zien? Ook dat is geen probleem. Onze collega’s zijn zeer creatief en ontwerpen uw reclamebord voor buiten uit het niets! Kortom, u bepaalt hoe het eindresultaat eruit komt te zien, wij maken het voor u!

Wat kost een reclamebord?

De kosten van een reclamebord hangen af van het uiteindelijke product. Onder andere grootte en materiaal zijn van invloed op de totale kosten. Voor een deel zitten de kosten ook in het ontwerp. Stel dat u in de toekomst een tweede exemplaar wilt bestellen van het reclamepaneel, dan vallen deze ontwerpkosten af. Deze bewaren we namelijk, zodat we die ook een volgende keer weer kunnen gebruiken.

Om u een juiste indicatie te geven van de kosten kunt u het beste een vrijblijvende offerte opvragen. Als u hierin duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn, kunnen wij u een nauwkeurige offerte geven.

Aandachtspunten bij reclameborden voor buiten

Wanneer u besluit om reclameborden buiten te plaatsen, zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden.

Locatie

Afhankelijk van waar u het bord plaatst, moet u een geschikt materiaal kiezen. Als het bord op een plek komt te hangen waar hij veel wind vangt, moet er sterk en dik materiaal worden gebruikt.

Afmetingen

Ook de grootte van het paneel is belangrijk voor wat betreft de keuze van het materiaal. Hoe groter het reclamepaneel, hoe gevoeliger het is voor buigen en barsten. Daarom worden bij grote borden vaak robuuste, dikke materialen gebruikt. Voor kleine borden is dit minder belangrijk, waardoor ze veelal van goedkoper en lichter materiaal kunnen worden gemaakt.

Duurzaamheid

Als u de reclame op uw gevel plaatst, wilt u er lang gebruik van kunnen maken. Hiervoor moeten sterke, duurzame materialen worden gebruikt. Dit vergt een iets grotere investering dan wanneer u een reclamepaneel voor op een beurs of evenement nodig heeft, waarbij lichte en goedkopere materialen volstaan.

Bevestiging

De manier van bevestigen, hangt af van het soort bord wat u heeft gekozen. Zo kunnen wij uw reclamebord op een standaard leveren, maar u kunt ook kiezen voor een los paneel die u zelf ergens op dient te bevestigen. Wanneer dit op het dak van uw bedrijfspand is, moet het bord goed worden vastgemaakt om te voorkomen dat hij van het dak kan waaien.

Nog meer reclame mogelijkheden

Quick Reclame maakt reclame in veel verschillende vormen. Heeft u nog niet het reclamepaneel gevonden wat u zocht? Kijk dan eens bij onze outdoor reclame, of gevelreclame. Maar ook voor binnenreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Welke soort u ook kiest, wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op, als u hier meer over wilt weten.

Quickreclame maakt uw reclamebord voor buiten

Quickreclame heeft ruime ervaring met het maken van de mooiste en effectiefste reclame. Wilt u uw bedrijf ook meer naamsbekendheid geven, maar weet u niet precies hoe u dat moet doen? Ook voor advies en vragen kunt u bij ons terecht.

Heeft u zelf al een ontwerp of een idee in uw hoofd voor reclame voor uw bedrijf? Wij zetten onze kennis graag voor u in, om uw idee te perfectioneren. Neem snel contact met ons op, zodat u snel aan de slag kunt met het plaatsen van uw reclamebord voor buiten!