Corona-proof vrachtwagen- buscabine

Bent u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden afhankelijk van een vrachtwagen, bestelbus of bedrijfswagen? Dan is het onmogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren. U wilt natuurlijk wél dat u en uw werknemers beschermd blijven tegen het coronavirus. Wij hebben de oplossing voor uw bedrijf: een op maat gemaakte polycarbonaat cabinescheiding.

Hiermee zorgt u voor een Corona-proof cabine, doordat 2 separate ruimtes worden gecreëerd in uw vrachtwagen, bestelbus of bedrijfswagen. De rijders- en bijrijderszijde worden van elkaar geïsoleerd, waarmee een mogelijke corona-uitbraak binnen uw bedrijf wordt tegengegaan.

Voordelen van polycarbonaat

Met een polycarbonaat scheidingswand scheidt u de cabine in twee aparte compartimenten, zonder verlies van zicht voor de bestuurder. Door de kunststof afscheiding kan de vrachtwagen of bedrijfsbus weer volledig bemand worden, omdat de kans op het overdragen van het virus aanzienlijk wordt verkleind. Wij laseren het polycarbonaat naar de doorsnee contouren van de cabine. Hierdoor wordt het nauwkeurig opgedeeld.

polycarbonaat scheidingswand

Direct offerte aanvragen, wij antwoorden binnen 24 uur.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Maak uw werkplek corona-proof

Een polycarbonaat tussenscheiding is sterk en maakt geen lawaai, ook niet bij hoge snelheden. Aangezien elk type bus een andere contour heeft tekenen wij dit voor ieder merk in. Van grote tot kleine aantallen, wij zorgen graag voor een oplossing! Onze productie is ingericht op zowel grote als kleinere orders. Daarnaast is het materiaal flexibel en zal het bij een eventuele botsing niet splinteren. Vandaar dat een polycarbonaat cabinescheiding de ideale oplossing vormt voor de huidige uitdagingen.

Neem snel contact met ons op!

Heeft u momenteel meerdere vrachtwagens of bestelbussen in omloop en zijn deze niet goed beveiligd tegen corona? Meld ze dan direct aan. Wij zorgen ervoor dat al uw vracht- en bedrijfswagen worden voorzien van een tussenwand, zodat uw werknemers corona-proof kunnen werken. Neem direct contact met ons op door te bellen, of door het bovenstaande formulier in te vullen.

Call Now Button