Fleetmarking is de ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Je vergroot jouw marketingbereik aanzienlijk. Fleetmarking, ook wel bekend als wagenpark bestickering, betreft alle reclame-uitingen op voertuigen die onderdeel uitmaken van jouw wagenpark. In plaats van fleetmarking wordt ook de term fleetmarketing gebruikt. Deze twee zijn dus hetzelfde.

fleetmarking

Voertuigen hebben iedere dag duizenden contactmomenten. In stadscentra kan dit zelfs oplopen tot 20.000 per dag! Dus wanneer jouw bedrijf over een vloot aan bedrijfsauto’s, bestelbussen of vrachtwagens beschikt, dan zorgt wagenpark belettering ervoor dat jouw marketing een groot bereik heeft.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van fleetmarking, of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op!

  Fleetmarking zorgt voor een verhoging van jouw naamsbekendheid

  Fleetmarking is een uiterst geschikte manier om jouw naamsbekendheid te verhogen. Door jouw wagenpark te voorzien van bedrijfslogo’s en teksten kun je een grote groep bereiken. Het kan je helpen bij een naam of stijl verandering. De veranderingen worden getoond aan een groot publiek die er sneller bekend mee raakt.

  Daarnaast zorgt bijvoorbeeld bestelbus bestickering ervoor dat je een professionele uitstraling krijgt. Of je nou een bakkerij, schoonmaakbedrijf of klusbedrijf hebt, jouw voorkomen is professioneler wanneer je wagenpark bestickering hebt.

  Stel je eens voor wat het gevolg zal zijn van fleetmarking voor jouw naamsbekendheid, wanneer jij een heel wagenpark met reclame uitingen aan prachtige bedrijfsauto’s, bestelbussen en vrachtwagens eropuit stuurt.

  Fleetmarking op maat

  Wagenpark belettering is een dienst die altijd op maat wordt geleverd. Bij ons zijn de mogelijkheden qua design en uitvoering nagenoeg eindeloos. U kunt bij ons terecht met een plan van aanpak die wij vervolgens van a-tot-z uitvoeren. Maar wij kunnen dankzij ons creatieve team jou ook volledig ontzorgen. Fleetmarking, of fleetmarketing moet namelijk aansluiten bij de huisstijl van jou bedrijf. Jij weet als eigenaar het beste hoe die huisstijl precies is.

  Wanneer jij ervoor kiest dat wij de fleetmarking volledig voor jou regelen dan houden uiteraard rekening met de huisstijl. Bovendien kijken we ook naar de manier waarop we jouw boodschap willen uiten. Zodra jij akkoord hebt gegeven op onze ontwerpen zorgen wij voor unieke en opvallende bestickering van het algehele wagenpark.

  De omvang van uw wagenpark, klein, middel of groot is voor ons geen enkel probleem. Jouw wensen qua model en omvang evenmin. Wij doen namelijk ook aan vrachtwagen belettering. Ons team werkt met snijteksten (losse stickers), maar ook met complexe bestickering in full-colour en full-size formaat.

  Wil je hier meer informatie over ontvangen? Bel ons dan gerust. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  De voordelen van fleetmarking

  • Naamsbekendheid verhogen: Fleetmarking zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw merk.
  • Professionele uitstraling: Bedrijfsauto’s, bestelbussen en vrachtwagens met bestickering geven een professionele indruk.
  • Groot bereik: Voertuigen hebben dagelijks duizenden contactmomenten, wat zorgt voor een breed bereik.
  • Kosteneffectief: Een eenmalige investering die jaren meegaat, zonder terugkerende kosten.
  • Flexibiliteit: Eenvoudig aanpasbare ontwerpen voor naams- of stijlveranderingen.

  Neem vandaag nog actie!

  Wil jij jouw marketingbereik vergroten en je naamsbekendheid verhogen? Kies dan voor fleetmarking bij Quick Reclame. Ons team van specialisten staat klaar om jouw wagenpark om te toveren tot een rijdende reclamecampagne. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 0850657470 of vul ons online contactformulier in. Laat jouw wagenpark voor jou werken met de hoogwaardige fleetmarking van Quick Reclame!