Fleetmarketing

Fleetmarketing: dé ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en uw bereik aanzienlijk te vergroten. Fleetmarketing staat ook wel bekend als wagenpark belettering of wagenpark bestickering, en betreft alle reclame-uitingen op voertuigen die onderdeel uitmaken van uw wagenpark.

Bedrijven die over een hele vloot aan bedrijfsauto’s, bestelbussen en vrachtwagens beschikken hebben veel profijt van een opvallend bestickerde vloot, omdat een gemiddeld voertuig dagelijks duizenden contactmomenten kent (10.000-20.000 in stadcentra!).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fleetmarketing, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op

Direct offerte aanvragen

Fleetmarketing; verhoog uw naamsbekendheid

Fleetmarketing is een uiterst geschikte manier om uw naamsbekendheid verhogen. Wist u dat u met een gemiddeld beletterd voertuig uit uw wagenpark duizenden mensen per dag bereikt? Plaats uw voertuig in een stadscentrum en uw bereik kan oplopen tot 10 – 20.000!

Stelt u zich eens voor wat het gevolg zal zijn van fleetmarketing voor uw naamsbekendheid, wanneer u een heel wagenpark aan prachtig beletterde bedrijfsauto’s, bestelbussen en vrachtwagens eropuit stuurt.

Fleetmarketing CTNED.nl

Uw wagenpark op maat beletterd

Als het op fleetmarketing aankomt zijn de mogelijkheden qua design nagenoeg eindeloos. Wij luisteren graag naar uw wensen, maar kunnen u ook volledig ontzorgen. Ons creatieve team houdt rekening met uw huisstijl en de boodschap die gecommuniceerd dient te worden, en ontwerpt daaropvolgend unieke en opvallende bestickering.

De omvang van uw wagenpark vormt voor ons geen uitdaging, uw wensen qua model en omvang evenmin. Ons team werkt met snijteksten (losse stickers), maar ook met complexe bestickering in full-colour en full-size formaat. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Bel ons dan gerust. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wij verzorgen het gehele productieproces intern

Als specialist op het gebied van fleetmarketing verzorgen wij het bestickeren van uw wagenpark volledig intern. Beginnend met het opmeten van uw wagens en het uitdenken van het ontwerpen, gevolgd door het produceren van de hoogwaardige folies en het op locatie plaatsen van uw gloednieuwe bestickering.

Doordat wij alles intern verzorgen zijn wij te allen tijde in staat om de kwaliteit van onze belettering te waarborgen. Bovendien kunnen we sneller schakelen en heeft u één aanspreekpunt.

Wagenpark belettering

Voordelen fleetmarketing

Zoals voorheen besproken biedt het gebruik fleetmarketing veel voordelen. Voor het overzicht vatten wij ze hieronder voor u samen:

  • Aanzienlijke verhoging bereik en naamsbekendheid
  • 24/7 voor u aan het werk
  • Hoogwaardige folie: wagenpark belettering gaat lang mee
  • Veerkrachtig materiaal; bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Uiterst kostenefficiënt marketingkanaal
  • Professioneel ontwerp
  • Versterkt uw lokale en regionale autoriteit
  • Productieproces van A tot Z intern verzorgd

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe het bestickeren van uw wagenpark in zijn werk gaat? Bel ons dan gerust. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij komen hier spoedig op terug.

Voor overige vragen of een gedegen advies staan wij u graag telefonisch te woord. Onze experts beantwoorden vrijblijvend uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent over fleetmarketing.

Specialist in fleetmarketing en wagenpark bestickering

Direct offerte aanvragen