Fleetmarking is de ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Je vergroot jouw marketing bereik aanzienlijk. Fleetmarking staat ook wel bekend als wagenpark bestickering. Het betreft namelijk alle reclame-uitingen op voertuigen die onderdeel uitmaken van uw wagenpark. In plaats van fleetmarking wordt ook de term fleetmarketing gebruikt. Deze twee zijn dus hetzelfde.

Voertuigen hebben iedere dag duizenden contactmomenten. In stadscentra kan dit zelfs oplopen tot 20.000 per dag! Dus wanneer jouw bedrijf over een vloot aan bedrijfsauto’s, bestelbussen of vrachtwagen beschikt dan zorgt wagenpark belettering ervoor dat jouw marketing een groot bereik heeft.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van fleetmarking, of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op!

  Fleetmarking zorgt voor een verhoging van jouw naamsbekendheid

  Fleetmarking is een uiterst geschikte manier om jouw naamsbekendheid te verhogen. Door jouw wagenpark te voorzien van bedrijfslogo’s en teksten kun je een grote groep bereiken. Het kan je helpen bij een naam of stijl verandering. De veranderingen worden getoond aan een groot publiek die er sneller bekend mee raakt.

  Daarnaast zorgt bijvoorbeeld bestelbus bestickering ervoor dat je een professionele uitstraling krijgt. Of je nou een bakkerij, schoonmaakbedrijf of klusbedrijf hebt, jouw voorkomen is professioneler wanneer je wagenpark bestickering heeft.

  Stel je eens voor wat het gevolg zal zijn van fleetmarking voor jouw naamsbekendheid, wanneer jij een heel wagenpark met reclame uitingen aan prachtige bedrijfsauto’s, bestelbussen en vrachtwagens eropuit stuurt.

  Wagenpark belettering op maat

  Wagenpark belettering is een dienst die altijd op maat wordt geleverd. Bij ons zijn de mogelijkheden qua design en uitvoering nagenoeg eindeloos. U kunt bij ons terecht met een plan van aanpak die wij vervolgens van a-tot-z uitvoeren. Maar wij kunnen dankzij ons creatieve team jou ook volledig ontzorgen. Fleetmarking, of fleetmarketing moet namelijk aansluiten bij de huisstijl van jou bedrijf. Jij weet als eigenaar het beste hoe die huisstijl precies is.

  Wanneer jij ervoor kiest dat wij de fleetmarking volledig voor jou regelen dan houden uiteraard rekening met de huisstijl. Bovendien kijken we ook naar de manier waarop we jouw boodschap willen uiten. Zodra jij akkoord hebt gegeven op onze ontwerpen zorgen wij voor unieke en opvallende bestickering van het algehele wagenpark.

  De omvang van uw wagenpark, klein, middel of groot is voor ons geen enkel probleem. Jouw wensen qua model en omvang evenmin. Wij doen namelijk ook aan vrachtwagen belettering. Ons team werkt met snijteksten (losse stickers), maar ook met complexe bestickering in full-colour en full-size formaat.

  Wil je hier meer informatie over ontvangen? Bel ons dan gerust. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.