Fleetmarketing

Fleetmarketing is de ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. U vergroot uw marketing bereik aanzienlijk. Fleetmarketing staat ook wel bekend als wagenpark bestickering. Het betreft namelijk alle reclame-uitingen op voertuigen die onderdeel uitmaken van uw wagenpark.

Voertuigen hebben iedere dag duizenden contactmomenten. In stadscentra kan dit zelfs oplopen tot 20.000 per dag! Dus wanneer uw bedrijf over een vloot aan bedrijfsauto’s, bestelbussen of vrachtwagen beschikt dan zorgt wagenpark belettering ervoor dat uw marketing een groot bereik heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fleetmarketing, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Fleetmarketing zorgt voor een verhoging van uw naamsbekendheid

Fleetmarketing is een uiterst geschikte manier om uw naamsbekendheid te verhogen. Door uw wagenpark te voorzien van bedrijfslogo’s en teksten kunt u een grote groep bereiken. Het kan u helpen bij een naam of stijl verandering. De veranderingen worden getoond aan een groot publiek die er sneller bekent mee raakt.

Daarnaast zorgt bijvoorbeeld bestelbus bestickering ervoor dat uw een professionele uitstraling krijgt. Of u nou een bakkerij heeft, een schoonmaakbedrijf of klusbedrijf uw voorkom is professioneler wanneer u wagenpark bestickering heeft.

Stelt u zich eens voor wat het gevolg zal zijn van fleetmarketing voor uw naamsbekendheid, wanneer u een heel wagenpark met reclame uitingen aan prachtige bedrijfsauto’s, bestelbussen en vrachtwagens eropuit stuurt.

Fleetmarketing CTNED.nl

Wagenpark belettering op maat

Wagenpark belettering is een dienst die altijd op maat wordt geleverd. Bij ons zijn de mogelijkheden qua design en uitvoering nagenoeg eindeloos. U kunt bij ons terecht met een plan van aanpak die wij vervolgens van a-tot-z uitvoeren. Maar wij kunnen dankzij ons creatieve team u ook volledig ontzorgen.

Wanneer u ervoor kiest dat wij de fleetmarketing volledig voor u regelen dan houden uiteraard rekening met de huisstijl. Bovendien kijken we ook naar de manier waarop we uw boodschap willen uiten. Zodra u akkoord heeft gegeven op onze ontwerpen zorgen wij voor unieke en opvallende bestickering van het algehele wagenpark.

De omvang van uw wagenpark, klein, middel of groot is voor ons geen enkel probleem. Uw wensen qua model en omvang evenmin. Wij doen namelijk ook aan vrachtwagen belettering. Ons team werkt met snijteksten (losse stickers), maar ook met complexe bestickering in full-colour en full-size formaat.

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Bel ons dan gerust. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wagenpark belettering op maat

De bestickering productie voor uw wagenpark verzorgen wij intern

Als specialist op het gebied van fleetmarketing verzorgen wij de wagenpark belettering volledig intern. Beginnend met het opmeten van uw wagens en het uitdenken van het ontwerpen, gevolgd door het produceren van de hoogwaardige folies en het op locatie plaatsen van uw gloednieuwe bestickering.

Doordat wij alles intern verzorgen zijn wij te allen tijde in staat om de kwaliteit van onze belettering te waarborgen. Het zorgt er ook voor dat wij zeker weten dat uw wens goed wordt vertaald. Bovendien kunnen we sneller schakelen indien uw wens toch wijzigt en u heeft één aanspreekpunt.

Naast gehele wagenpark voorzien van uitingen kunnen wij ook een deel voor u oppakken. Zo kunnen wij ook één of enkele bedrijfswagens beletteren. Wij gaan graag langdurige en duurzame relaties met al onze klanten aan. Dus mocht u in de toekomst nieuwe reclame uitingen overwegen dan denken wij graag mee.

Wagenpark bestickering

Voordelen van fleetmarketing

Zoals voorheen besproken biedt het gebruik fleetmarketing veel voordelen. Voor het overzicht vatten wij ze hieronder voor u samen:

  • Aanzienlijke verhoging bereik en naamsbekendheid
  • 24/7 reclame voor u aan het werk
  • Hoogwaardige folie: wagenpark belettering gaat lang mee
  • Veerkrachtig materiaal; bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Uiterst kostenefficiënt marketingkanaal
  • Professionele uitstralen en ontwerp
  • Versterkt uw lokale en regionale autoriteit

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe wagenpark bestickeren in zijn werk gaat? Bel ons dan gerust. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en wij komen hier spoedig op terug.

Voor overige vragen of een gedegen advies staan wij u graag telefonisch te woord. Onze experts beantwoorden vrijblijvend uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent over fleetmarketing.

Specialist in fleetmarketing en wagenpark bestickering

Direct offerte aanvragen