Bestelbus bestickeren

Wilt u professioneel uw bestelbus bestickeren? Dat laat u natuurlijk over aan een gespecialiseerd signbedrijf. Quickreclame zorgt ervoor dat uw bus snel en vakkundig bestickert wordt. Bij ons kunt u kiezen uit logo’s, contactgegevens, slogans, creatieve ontwerpen en meer. Tevens kunnen wij elk gewenst ontwerp uitwerken en monteren, zodat uw bestelwagen reclame naadloos aansluit op uw huisstijl. Daarnaast werken wij met hoogwaardige folies, wat de levensduur wat uw belettering verhoogt.

Laat vandaag nog uw bus op locatie beletteren en zorg ervoor dat u een groot publiek met uw boodschap bereikt. Vul direct uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Direct offerte aanvragen

Bestelbus bestickeren met hoogwaardige folies

Als reclamespecialist maken wij gebruik van folies van hoogstaande kwaliteit. Hiermee zijn wij in staat onze klanten een langdurige oplossing te bieden. De bestickering op uw bus:

 • Blijft jaren als nieuw
 • Kan tegen vocht en druk
 • Is krasvrij
 • Kan door de wasstraat
bus bestickeren

Hoe wij onze kwaliteit waarborgen?

Wij beheren ons complete productieproces, van bestelbus reclame ontwerp, tot realisatie in de vorm van bus belettering. Alles gebeurt bij ons onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat de hoogst mogelijke kwaliteit van onze diensten te handhaven. Ons creatieve team heeft passie voor het creëren van unieke bestickering en is in staat elke huisstijl of kleurencombinatie om te toveren tot een waar meesterwerk!

Verder zorgt ons ervaren team dat uw reclame stickers worden gesneden en beplakt. Onze vakmannen hebben ruime ervaring met het beletteren van diverse typen voertuigen. Naast bestelbussen bedrukken wij ook autoreclame. Verder zijn wij gespecialiseerd in het beletteren van bedrijfswagens, maar ook in het verzorgen van vrachtwagen reclame, trailer reclame en zelfs fleetreclame.

Het maakt niet uit hoe klein, groot, plat, rond of complex het oppervlak is, wij voorzien u altijd van een prachtig design. Hiermee kunt u gaandeweg uw merkbekendheid vergroten en een plek in het brein van uw doelgroep veroveren!

bestickering bus

Bestelbus beletteren? Houdt hier rekening mee!

U bent erover uit: u gaat uw bestelbus laten bestickeren. Wat is de belangrijkste informatie die u op uw bestickering moet tonen? Zorg dat de onderstaande factoren altijd aanwezig zijn:

 • Uw logo
 • Naam van uw bedrijf
 • Contactgegevens
 • Slogan

Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw specialisatie te tonen. Dit is daarentegen geen must, zoals de eerdergenoemde factoren.

bestelbus beletteren quickreclame

Wat zijn de voordelen van bestelwagen reclame?

Voordat u geld investeert in een marketingmedium is het natuurlijk belangrijk de voordelen ervan in kaart te brengen. Vandaar dat wij de voordelen van het bestickeren van uw bestelbus voor u op een rijtje hebben gezet:

 • Uw naamsbekendheid stijgt
 • Regionaal bereik
 • Professionele uitstraling
 • Altijd voor u aan het werk
 • Gaat vele jaren mee
 • U betaalt eenmalig
 • Goedkoop alternatief
reclame bestelwagen ontwerpen

Zorg ervoor dat u opvalt

Het is noodzakelijk dat uw bestickering opvalt, omdat men dagelijks in aanraking komt met talloze vormen van marketing. Een veelgebruikte manier is het gebruik van opvallende kleuren. Wij zorgen ervoor dat de belettering van uw bestelwagen niet alleen overeenkomt met uw huisstijl, maar ook een specifiek gevoel uitstraalt. Dit vergroot uw merkbeleving en heeft tot gevolg dat u sneller onthouden wordt door uw doelgroep.

Alles is mogelijk bij Quickreclame

Ons team is in staat elk idee om te zetten naar een prachtig ontwerp. Alles is mogelijk en kan geheel vakkundig worden bedrukt. Bel ons direct op 0850657470 en maak een afspraak, of stuur ons een bericht via het contactformulier! Heeft u nog vragen? Ook daarvoor kunt u ons altijd bellen. Onze medewerkers bieden u graag informatie over hoe een bestelbus bestickeren in zijn werk gaat!

wij bestickeren vakkundig uw bestelbus

Direct offerte aanvragen