Wil jij jouw bestelbus bestickeren? Quick Reclame is een gespecialiseerd bedrijf waar jij jouw bestelbus kunt laten bestickeren, wrappen en beletteren. Voor ieder type reclame op de bestelbus moet je bij onze specialisten zijn. Op die manier weet je zeker dat de bestelbus bestickeren professioneel gebeurt.

bedrijfsbus bestickeren

Laat vandaag nog jouw bus op locatie beletteren en zorg ervoor dat je een groot publiek met jouw boodschap bereikt. Vul direct jouw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Waarom zou je jouw bestelbus bestickeren?

  Door jouw bestelbus te bestickeren kun je gemakkelijk reclame maken voor jouw bedrijf. Doordat je rondrijdt in deze bus zien duizenden mensen bewust en onbewust de reclame. Hierbij is het belangrijk dat het ontwerp opvalt en de informatie bevat die mensen in een paar seconden kunnen onthouden.

  Besticker jouw bestelbus voor extra naamsbekendheid, herkenbaarheid en laat jouw busje er professioneel uitzien. Daarnaast kunnen potentiële klanten jouw huisstijl alvast in zich opnemen. Mensen zijn visueel ingesteld, dus zorg voor herkenning van jouw offline en online reclame.

  Het verschil tussen een bestelbus bestickeren en beletteren

  Online kom je veel verschillende benamingen tegen wanneer je jouw bestelbus wilt bestickeren. Naast bestickeren kun je namelijk ook de bestelbus beletteren. Hierbij zit het verschil in de vormgeving. Bij bestickering valt de boodschap op door de vormgeving, kleuren en tekst. Er wordt het vaakst gekozen om de huisstijl kleuren in combinatie met een tekst te stickeren.

  Bij het beletteren van een bestelbus gaat het voornamelijk om de specifieke boodschap. Hierbij kun je denken aan de naam van jouw bedrijf in combinatie met een manier om contact met jou op te nemen. Hier komt dus minder vormgeving aan te pas dan bij bestickering. Beide versies zijn onschadelijk voor de lak van jouw bestelbus.

  Een bestelbus wrappen voor jouw huisstijl

  Het wrappen van een bestelbus is goedkoper dan spuiten. Hierbij kunt u de kleur van het busje veranderen, zonder dat je hier een nieuw voertuig voor moet aanschaffen of hoge kosten kwijt bent aan het spuiten. Wil je dat jouw bestelbus bij jouw huisstijl past? Kies dan voor het wrappen van jouw voertuig.

  Door van jouw bestelbus een rijdend visitekaartje te maken val je meer op en kun je zonder moeite nieuwe klanten binnen krijgen. Het wrappen is niet schadelijk voor de bus. Dit is ideaal wanneer je jouw huisstijl verandert of geen kleur meer op jouw voertuig meer wilt. Het is gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken van de bestickering

  Wij werken alleen met hoogwaardige bestickering, waardoor de levensduur langer wordt. Hieronder zetten wij een aantal kenmerken voor u op een rij.

  • De hoogwaardige folie zorgt ervoor dat het jaren als nieuw blijft. Hierdoor hoeft u dit niet regelmatig te vervangen.
  • De folies van Quick Reclame kunnen tegen vocht en druk. Ook beschadigt of bladert het niet tijdens hard rijden.
  • Krassen maken geen kans op onze bestickering. Het is krasvrij materiaal, waardoor het lang mooi blijft.
  • Door de wasstraat rijden heeft geen effect op de bestickering. De folie blijft als nieuw.

  Door te kiezen voor onze bestickering ben je voorzien van kwaliteit. De levensduur wordt hierdoor verlengd en zorgt ervoor dat je dit niet om de zoveel tijd hoeft aan te passen.

  Welke voordelen heeft de bestelwagen reclame?

  De voordelen van bestelwagen reclame zitten in de publiciteit die je hierdoor ervaart. De belangrijkste informatie van jouw bedrijf is zichtbaar, terwijl jouw busje op de weg rijdt of geparkeerd staat. Het is belangrijk dat jouw logo, de naam, de contactgegevens en een slogan op de belettering staat.

  De naamsbekendheid wordt groter zodra jij jouw bestelbus beletterd. Daarnaast kom je regionale, potentiële klanten tegen, geeft dit jouw bedrijf een extra professionele uitstraling en je betaalt eenmalig voor de vele jaren die het meegaat. Eigenlijk is het dus meer de vraag waarom je niet jouw bestelwagen van reclame zou voorzien.

  Andere reclame mogelijkheden zijn:

  Bestelbus bestickeren kosten

  De kosten van het wrappen of bestickeren van een bestelbus variëren afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van het voertuig en het ontwerp. Wij bieden transparante prijzen en werken met jouw samen om binnen uw budget te blijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een op maat gemaakte prijsindicatie.

  Jouw bestelbus bestickeren doet u bij Quickreclame

  Laat jouw bestelbus bestickeren bij Quick Reclame. Wij kunnen ieder ontwerp uitwerken en monteren voor een goede prijs. Wil je meer informatie hierover? Neem contact met ons op via 0850657470. Het is ook mogelijk om hier een afspraak maken voor jouw reclame.

  Wil jij jouw bestelbus als reclame gebruiken? Wacht dan niet langer en ga voor een goedkope oplossing voor adverteren! Jouw eigen vervoersmiddel wordt omgetoverd tot een rijdende boodschap voor jouw doelgroep. Wanneer u kiest voor Quick Reclame kies je voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs! Hierdoor wordt een bestelbus bestickeren ideale reclame voor jou!