Bestelbus bestickeren

Wilt u uw bestelbus bestickeren? Quickreclame is een gespecialiseerd bedrijf waar u uw bestelbus kunt laten bestickeren, wrappen en beletteren. Voor ieder type reclame op de bestelbus moet u bij onze specialisten zijn. Op die manier weet u zeker dat de bestelbus bestickeren professioneel gebeurt.

Laat vandaag nog uw bus op locatie beletteren en zorg ervoor dat u een groot publiek met uw boodschap bereikt. Vul direct uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Direct offerte aanvragen

Waarom zou u uw bestelbus bestickeren?

Door uw bestelbus te bestickeren kunt u gemakkelijk reclame maken voor uw bedrijf. Doordat u rondrijdt in deze bus zien duizenden mensen bewust en onbewust de reclame. Hierbij is het belangrijk dat het ontwerp opvalt en de informatie bevat die mensen in een paar seconden kunnen onthouden.

Besticker uw bestelbus voor extra naamsbekendheid, herkenbaarheid en laat uw busje er professioneel uitzien. Daarnaast kunnen potentiële klanten uw huisstijl alvast in zich opnemen. Mensen zijn visueel ingesteld, dus zorg voor herkenning van uw offline en online reclame.

bestelbus bestickeren

Het verschil tussen een bestelbus bestickeren en beletteren

Online kunt u veel verschillende benamingen tegenkomen wanneer u uw bestelbus wilt bestickeren. Naast bestickeren kunt u namelijk ook de bestelbus beletteren. Hierbij zit het verschil in de vormgeving. Bij bestickering valt de boodschap op door de vormgeving, kleuren en tekst. Er wordt het vaakst gekozen om de huisstijl kleuren in combinatie met een tekst te stickeren.

Bij het beletteren van een bestelbus gaat het voornamelijk om de specifieke boodschap. Hierbij kunt u denken aan de naam van uw bedrijf in combinatie met een manier om contact met u op te nemen. Hier komt dus minder vormgeving aan te pas dan bij bestickering. Beide versies zijn onschadelijk voor de lak van uw bestelbus.

Bestelbus bestickeren

Een bestelbus wrappen voor uw huisstijl

Het wrappen van een bestelbus is goedkoper dan spuiten. Hierbij kunt u de kleur van het busje veranderen, zonder dat u hier een nieuw voertuig voor moet aanschaffen of hoge kosten kwijt bent aan het spuiten. Wilt u dat uw bestelbus bij uw huisstijl past? Kies dan voor het wrappen van uw voertuig.

Door van uw bestelbus een rijdend visitekaartje te maken valt u meer op en kunt u zonder moeite nieuwe klanten binnen krijgen. Het wrappen is niet schadelijk voor de bus. Dit is ideaal wanneer u uw huisstijl verandert of geen kleur meer op uw voertuig meer wilt. Het is gemakkelijk te verwijderen.

bestelbus wrappen

Kenmerken van de bestickering

Wij werken alleen met hoogwaardige bestickering, waardoor de levensduur langer wordt. Hieronder zetten wij een aantal kenmerken voor u op een rij.

  • De hoogwaardige folie zorgt ervoor dat het jaren als nieuw blijft. Hierdoor hoeft u dit niet regelmatig te vervangen.
  • De folies van Quickreclame kunnen tegen vocht en druk. Ook beschadigt of bladert het niet tijdens hard rijden.
  • Krassen maken geen kans op onze bestickering. Het is krasvrij materiaal, waardoor het lang mooi blijft.
  • Door de wasstraat rijden heeft geen effect op de bestickering. De folie blijft als nieuw.

Door te kiezen voor onze bestickering bent u voorzien van kwaliteit. De levensduur wordt hierdoor verlengd en zorgt ervoor dat u dit niet om de zoveel tijd hoeft aan te passen.

reclame bestelwagen ontwerpen

Welke voordelen heeft de bestelwagen reclame?

De voordelen van bestelwagen reclame zitten in de publiciteit die u hierdoor ervaart. De belangrijkste informatie van uw bedrijf is zichtbaar, terwijl uw busje op de weg rijdt of geparkeerd staat. Het is belangrijk dat uw logo, de naam, de contactgegevens en een slogan op de belettering staat.

De naamsbekendheid wordt groter zodra u uw bestelbus beletterd. Daarnaast komt u regionale, potentiële klanten tegen, geeft dit uw bedrijf een extra professionele uitstraling en u betaalt eenmalig voor de vele jaren die het meegaat. Eigenlijk is het dus meer de vraag waarom u niet uw bestelwagen van reclame zou voorzien.

wij bestickeren vakkundig uw bestelbus

Uw bestelbus bestickeren doet u bij Quickreclame

Laat uw bestelbus bestickeren bij Quickreclame. Wij kunnen ieder ontwerp uitwerken en monteren voor een goede prijs. Wilt u meer informatie hierover? Neem contact met ons op via 0850657470. Ook kunt u hier een afspraak maken voor uw reclame.

Wilt u uw bestelbus als reclame gebruiken? Wacht dan niet langer en ga voor een goedkope oplossing voor adverteren! Uw eigen vervoersmiddel wordt omgetoverd tot een rijdende boodschap voor uw doelgroep. Wanneer u kiest voor Quickreclame kiest u voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs! Hierdoor wordt een bestelbus bestickeren ideale reclame voor u!

Direct offerte aanvragen